Toimihenkilöille

Olemme koonneet kattavan osuuden toimihenkilöille tarkoitetusta tärkeistä asioista. Toimihenkilöiden sivuilta löydät O2-Jyväskylän logot sekä tietoa mm. ulkoasuohjeesta, Fat Pipen tuotteista, toimitsijaohjeista, lisensseistä ja sarjoista.

 

Peliasun tilaaminen

Peliasun voi tilata joko oman joukkueen kautta Santeri Perälältä tai XXL:n seurakaupasta. Valitsen ensiksi joukkueesi katso joukkueet linkistä. Kun olet valinnut omat joukkueesi, näet joukkueelle saatavilla olevat seuratuotteet.

 

Peliasupainatukset

Joukkueen sponsoripainatukset tehdään ulkoasuohjeen mukaisesti Kirjapaino Ässässä. Nimet ja pelinumerot painetaan peliasuihin XXLssä. Joukkueenjohtaja tai varustevastaava hoitaa joukkueiden pelaajien peliasu- ja seura-asupainatukset.

 

O2-Jyväskylän logo

 

SEURAOHJE JA TOIMINTASÄÄNNÖT

Seuraohje on O2-Jyväskylä ry:n seuratoimijoiden ja -harrastajien käsikirja. Ohjeesta löytyy tietoa seuran toiminnasta ja siihen kootaan toimintaan liittyviä ohjeistuksia ja toimintatapoja.

Seuraohjetta kehitetään kausittain hallituksen ja seura-aktiivien toimesta. Seuraohje hyväksytään seuran kevätkokouksessa. Seuraohje on osa seuran virallisia toimintasääntöjä. Tutustu seuraohjeen viimeisimpään versioon.