Harrasteaikuiset

Höntsäsäbää

 

Aikuissäbä - Sählyä aikuisten oikeesti!

O2-Jyväskylä järjestää aikuisille harrasteliikuntaa salibandyn parissa. Aikuissäbän tavoitteena on arkisen liikkumisen ja liikunnan harrastamisen avulla lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia. Aikuissäbään ovat tervetulleita kaikki arkeensa lisää liikuntaa kaipaavat aikuiset. Vuoroja on iltaisin eripuolilla Jyväskylää.

Aikuissäbä on osa KKI-toimintaa, jossa osallistujille järjestetään pelaamisen lisäksi kuntotestausta (Inbodymittaus 1 x vuosi) ja liikuntaneuvontaa. Vuoroilla pelataan 4 vs 4 tai 3 vs 3 peliä. Maalivahdit lisää pelaamisen mielekkyyttä. Naisille on myös oma vuoro. Toimintaa saa tulla kokeilemaan veloituksetta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

Lounas- ja sunnuntaisalibandy

Järjestämme lounassalibandya klo 11.00-12.00 tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin sekä harrastesalibandya sunnuntai-iltapäivisin tai -iltaisin Liikuntakeskus Buugilla Ampparipesässä. Vuorolla pelataan hyvässä hengessä ja mukana on nähty kaiken ikäisiä pelaajia nuoremmista pelaajista aina eläkeikäisiin saakka. Lounasvuoroon voi halutessaan yhdistää myös herkullisen lounaan Buugilla.

Mukaan mahtuu kaksi maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa. Pelaamme oikeilla säännöillä 5 vs 5 peliä ja lähes joka kerta paikalla on myös kaksi maalivahtia. Mukana pelaa niin miehiä kuin naisia. Koska vuorolla on vaihtopelaajia niin tempo pysyy hyvänä koko tunnin ajan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

Aikuisten soveltavan salibandyn ryhmä

Aikuisten soveltavan salibandyn ryhmässä harjoitellaan keskiviikkoisin Keltinmäen koululla klo 17.00-18.00. Ensimmäiset harjoitusvuorot pidetään keskiviikkona 6.9.2023.

Erityisryhmä tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa salibandya mukavassa ja kannustavassa ympäristössä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Soveltavan salibandyryhmän kausimaksu n. 170€ + 30€ seuran jäsenmaksu sisältää:

  • Huom.! Kausimaksu määräytyy pelaajamäärän ja ryhmän kustannusten mukaisesti. Kausimaksu voi alentua, jos joukkue saa sponsoreita tai muuta rahallista tukea
  • Voi käydä testaamassa kaksi kertaa ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksun maksamiseen
  • Harjoitusvuoron 1krt/viikko huhtikuun 2024 loppuun (poislukien loma-ajat)
  • Valmennuksen harjoitusvuorolla 1krt/vko
  • Muut mahdolliset joukkueen ja seuran tapahtumat
  • MyClub -palvelun käyttöön (sähköinen jäsenkortti, harjoituksiin ilmoittautuminen, laskut, avoimet tapahtumat yms.)
  • XXLstä jäsenedut (jäseneduissa alennukseen oikeuttavat tuotteet)
  • Kaikki seuraedut, jotka löydät tästä linkistä!

 

Kysymykset ja tiedustelut ryhmästä krista.karhunen@o2-jkl.fi tai +358 40 966 3902.