Valmentajille

Joukkueissamme valmentaa yli 100 valmentajaa viikoittain. Valmentajan työtehtävässä pääsee kehittämään ja toteuttamaan itseään. Hyvän valmentajan ominaisuuksiin voidaan lukea muun muassa pedagogiset taidot, sosiaaliset taidot, psykologiset taidot, johtamiskyky, organisointikyky, fysiologiset ja biomekaaniset taidot, sekä salibandyn lajitaidot.

O2-Jyväskylä pyrkii tarjoamaan valmentajille mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa itseään. O2-Jyväskylän tarjoamien valmentajakoulutusten ja alta löytyvien materiaalien lisäksi, tuemme valmentajan kouluttautumista seuran ulkopuolisissa koulutuksissa rahallisesti.  

"Joukkue on kuin pikkulintu kämmenelläsi, jos pidät siitä kiinni liian tiukasti, se tukahtuu - jos taas liian löysästi se pyrähtää karkuun. Joka tapauksessa se ruikkaa kämmenellesi" - Alpo Suhonen

Valmentajapolku

Valmentajapolku

 

Valmentajaklubi

Valmentajaklubin tapaamisilla edistetään valmentajien välistä vuorovaikutusta, ideoidaan yhdessä parempia toimintatapoja ja tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Valmentajaklubi kokoontuu kolmesti vuodessa.

 

Amppariliigan valmentajaopas

Amppariliigan valmentajaoppaassa käydään läpi harjoitusten organisointi, Amppariliigan tavoitteet, salibandyn lajitaitojen kehittäminen, motorista taitavuutta kehittäviä pelejä ja leikkejä sekä esimerkkiharjoituksia. Tutustu Amppariliigan valmentajaoppaaseen.

 

Lisätietoja koulutuksista ja valmentajaklubeista

Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

 

SEURAOHJE JA TOIMINTASÄÄNNÖT

Seuraohje on O2-Jyväskylä ry:n seuratoimijoiden ja -harrastajien käsikirja. Ohjeesta löytyy tietoa seuran toiminnasta ja siihen kootaan toimintaan liittyviä ohjeistuksia ja toimintatapoja.

Seuraohjetta kehitetään kausittain hallituksen ja seura-aktiivien toimesta. Seuraohje hyväksytään seuran kevätkokouksessa. Seuraohje on osa seuran virallisia toimintasääntöjä. Tutustu seuraohjeen viimeisimpään versioon.