Valmentajille

Joukkueissamme valmentaa yli 100 valmentajaa viikoittain. Valmentajan työtehtävässä pääsee kehittämään ja toteuttamaan itseään. Hyvän valmentajan ominaisuuksiin voidaan lukea muun muassa pedagogiset taidot, sosiaaliset taidot, psykologiset taidot, johtamiskyky, organisointikyky, fysiologiset ja biomekaaniset taidot, sekä salibandyn lajitaidot.

O2-Jyväskylä pyrkii tarjoamaan valmentajille mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa itseään. O2-Jyväskylän tarjoamien valmentajakoulutusten ja alta löytyvien materiaalien lisäksi, tuemme valmentajan kouluttautumista seuran ulkopuolisissa koulutuksissa rahallisesti.  

"Joukkue on kuin pikkulintu kämmenelläsi, jos pidät siitä kiinni liian tiukasti, se tukahtuu - jos taas liian löysästi se pyrähtää karkuun. Joka tapauksessa se ruikkaa kämmenellesi" - Alpo Suhonen

Valmentajapolku

Valmentajapolku

 

Valmentajaklubi

Valmentajaklubin tapaamisilla edistetään valmentajien välistä vuorovaikutusta, ideoidaan yhdessä parempia toimintatapoja ja tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Valmentajaklubi kokoontuu kolmesti vuodessa.

 

Amppariliigan valmentajaopas

Amppariliigan valmentajaoppaassa käydään läpi harjoitusten organisointi, Amppariliigan tavoitteet, salibandyn lajitaitojen kehittäminen, motorista taitavuutta kehittäviä pelejä ja leikkejä sekä esimerkkiharjoituksia. Tutustu Amppariliigan valmentajaoppaaseen.

 

Haluatko valmentajaksi tai lisätietoja koulutuksista ja valmentajaklubeista

Ota yhteyttä:
Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

 

SEURAOHJE JA TOIMINTASÄÄNNÖT

Seuraohje on O2-Jyväskylä ry:n seuratoimijoiden ja -harrastajien käsikirja. Ohjeesta löytyy tietoa seuran toiminnasta ja siihen kootaan toimintaan liittyviä ohjeistuksia ja toimintatapoja.

Seuraohjetta kehitetään kausittain hallituksen ja seura-aktiivien toimesta. Seuraohje hyväksytään seuran kevätkokouksessa. Seuraohje on osa seuran virallisia toimintasääntöjä. Tutustu seuraohjeen viimeisimpään versioon.

 

VASTUULLINEN VALMENTAJA

Valmentajalla on väliä ja vastuullisuus on valmentamisen kulmakivi!

Vastuullisuus ei ole yksittäinen projekti, vaan se on jatkuva itsensä ja toiminnan kehittämisen prosessi. Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on luotu valmentajien osaamisen kehittämisen tueksi. Verkkokurssi on osa urheiluyhteisön yhteistä vastuullisuusohjelmaa ja turvallisen toimintaympäristön toimenpiteitä. Kurssin tavoitteena on myös pyrkiä ennaltaehkäisemään, ettei eettisten ja epäasiallista käyttäytymistä koskevien rikkomusten käsittelylle tulisi enää tulevaisuudessa tarvetta.

Edellytämme kaikilta valmentajilta Olympiakomitean Vastuullisen valmentajan verkkokurssin suorittamista jossa tutustut vastuulliseen ja hyvään valmentamiseen sekä opit fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille urheilun ja liikunnan parissa toimiville ohjaajille ja valmentajille ja sen kesto on noin 1 - 1,5h. Verkkokurssi on maksuton.

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin tavoitteena on edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä. Verkkokurssi lisää urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. Kurssin suoritettuaan valmentaja saa kurssista todistuksen sekä meriitin Suomisportin Sporttitililleen.

Siirry suorittamaan Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi tästä --> https://oppimisareena.fi/