Fani- ja seuratuotteet

Fanituotteet

Fanituotteiden tilaaminen onnistuu O2-Jyväskylän myClubin verkkokaupasta

Tilausten nouto Liikuntakeskus Buugilta saapumisvahvistuksen jälkeen. Fanituotteita myydään myös O2-Jyväskylän ja joukkueiden tapahtumissa, jossa fanituotteiden ostaminen onnistuu käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. Lisätietoja sähköpostilla osoitteesta krista.karhunen@o2-jkl.fi.

Saatavilla mm. tupsupipoja, lippiksiä, huiveja, O2-Jyväskylän t-paita, O2-Jyväskylän huivi, sisustustyynyjä ja kahvikuppeja.

 

O2-Jyväskylän fanituotteet

Seuratuotteet

Seuratuotteet tilataan ensisijaisesti joukkueen kautta XXLstä. Seuratuotteet ovat yhdessä sovittuja asukokonaisuuksia. Seuratuotemallisto on tehty yhteistyössä valmistajan, toimittajan ja jäsenistön kanssa.

Seuratuotteiden painatus hoidetaan keskitetysti XXLstä. Joukkueiden sponsoreiden painatus hoidetaan Painotalo Ässässä. Näin varmistamme, että tuotteisiin tulee ulkosasuohjeen mukaiset painatukset.

Peliasujen ja seura-asujen tilaus seura-ohjeen kaavakkeella, suoraan Santeri Perälältä, 045 325 4347, santeri.perala@xxl.fi tai seurakaupasta.

Lisätietoa joukkueenjohtajilta tai krista.karhunen@o2-jkl.fi

 

Ampparikirppis

Tervetuloa tekemään löytöjä tai pääsemään omista tavaroistanne eroon. Ampparikirppis Facebook ryhmässä voi myydä, ostaa tai vaihtaa vanhoja säbävarusteita. Laitetaan hyvä kiertämään!

Kirppis toimii käyttäjien ehdoilla eli siis rohkeasti kehitysideoita ja palautetta antamaan: enemmistön kannatuksen saaneet ideat otetaan käyttöön.

Toivotankaikille hyviä kirppislöytöjä ja tsemppiä pelikentille!

Liity Ampparikirpikselle