Hae pelaajaksi joukkueisiin

AMPPARILIIGA 2-12-VUOTIAAT

Amppariliiga on tarkoitettu kaikille noin vuosina 2010-2020 syntyneille salibandystä kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin pelureille. Mukaan otetaan niin poikia kuin tyttöjäkin. Amppariliigan ryhmien lisäksi tytöt voivat ilmoittautua myös Ampparityttöjen ryhmiin.

Amppariliigassa tarjoamme ohjattua harjoittelua pelaamista unohtamatta. Opastamme Amppariliigalaisille salibandyn alkeita ja etenemme jokaisen pelaajan ja ryhmän tason mukaan. Tarkoituksena on pitää hauskaa mukavan lajin parissa. Ikäluokat eivät ole tiukat ja Amppariliigan joukkueeseen voi myös ilmoittaa 1v. nuoremman tai vanhemman juniorin, jos uskoo että joukkue on sopiva juniorille.

Perhesähly on tarkoitettu noin vuosina 2016-2020 syntyneille pelaajanaluille. Perhesählyssä leikitään yhdessä ja pelataankin, mutta suurin osa ajasta treenataan oman vanhemman kanssa rastipisteillä. Esim. laukaisu, syöttely, ilmapallon pomputtelu, tekniikkarata yms. Juniorin mukana treenaamassa ja pelaamassa 1-2 aikuista tai vähintään 12v sisarus. Aikuiselle/sisarukselle tulee myös seuran jäsenyys.

Amppariliigassa ja perhesählyssä liikutaan ja iloitaan salibandyn parissa ympäri vuoden. Talvikausi alkaa syyskuun ekalla viikolla ja päättyy huhtikuun lopulla. Talvikauden aikana Amppariliigalaiset treenaavat salibandytaitoja harjoituksissa ja pääsevät näyttämään opittuja taitojaan pelikavereille, vanhemmille ja tutuille Amppariliigan turnauksissa. Amppariliigan turnauksissa (3 kpl) pelataan seuran muita samanikäisiä joukkuita vastaan ja lopputurnaus huhtikuussa on kaksipäiväinen. Harjoitukset pidetään kerran viikossa, mutta halutessaan voi valita 1-2 lisävuoroa Amppariliigalaiselle.

Amppariliigan ilmoittautumisia otetaan juuri nyt vastaan ja ryhmiin kerätään pelaajia. Kauden aikana mukaan tulevat lisätään ryhmään ja seuran myClubiin, jossa voit tilata peliasun, varusteita ja fanituotteita. Ilmoittautumislomakkeella kysytään kaikki toimintaan oleelliset liittyvät kysymykset laskutuksesta, vakuuttamisesta ja varusteiden hankkimisesta.

Amppariliigan talvikauteen ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

KILPAJOUKKUEET 7-22-VUOTIAAT

Kilpajoukkueet alkavat ikäluokasta P8 eli 2015/2016 syntyneistä. P8-P12 harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja pelataan Keski-Suomen Kortteliliigaa, jossa turnauksia on 4 syksyllä ja 4 keväällä. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu jokaisen pelaajan ja ryhmän tason mukaan.

U13-U22 joukkueissa harjoitellaan 2-4 kertaa viikossa ja heillä on mahdollisuus osallistua aamuharjoitteluun 1-3 kertaa viikossa. Myös tytöille löytyy omia joukkueita alkaen ikäluokasta T12 eli 2011/2013 syntyneistä. Kilpajoukkueet pelaavat joko alue- tai valtakunnallista sarjaa.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko kauden ajan (jos ryhmässä on tilaa). Kauden aikana mukaan tulevat lisätään ryhmään ja seuran myClubiin, jossa voit tilata peliasun, varusteita ja fanituotteita.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet joukkueiden omilta sivuilta.

 

AIKUISSÄBÄ - SÄHLYÄ AIKUISTEN OIKEESTI!

O2-Jyväskylä järjestää aikuisille harrasteliikuntaa salibandyn parissa. Aikuissäbän tavoitteena on arkisen liikkumisen ja liikunnan harrastamisen avulla lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia. Aikuissäbään ovat tervetulleita kaikki arkeensa lisää liikuntaa kaipaavat aikuiset. Vuoroja on iltaisin eripuolilla Jyväskylää.

Aikuissäbä on osa KKI-toimintaa, jossa osallistujille järjestetään pelaamisen lisäksi kuntotestausta (Inbodymittaus 1 x vuosi) ja liikuntaneuvontaa. Vuoroilla pelataan 4 vs 4 tai 3 vs 3 peliä. Maalivahdit lisää pelaamisen mielekkyyttä. Naisille on myös oma vuoro. Toimintaa saa tulla kokeilemaan veloituksetta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

LOUNAS- JA SUNNUNTAISALIBANDY

Järjestämme lounassalibandya klo 11.00-12.00 tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin sekä harrastesalibandya sunnuntai-iltapäivisin tai -iltaisin Liikuntakeskus Buugilla Ampparipesässä. Vuorolla pelataan hyvässä hengessä ja mukana on nähty kaiken ikäisiä pelaajia nuoremmista pelaajista aina eläkeikäisiin saakka. Lounasvuoroon voi halutessaan yhdistää myös herkullisen lounaan Buugilla.

Mukaan mahtuu kaksi maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa. Pelaamme oikeilla säännöillä 5 vs 5 peliä ja lähes joka kerta paikalla on myös kaksi maalivahtia. Mukana pelaa niin miehiä kuin naisia. Koska vuorolla on vaihtopelaajia niin tempo pysyy hyvänä koko tunnin ajan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa.

 

SOVELTAVAN SALIBANDYN RYHMÄT

O2-Jyväskylä järjestää soveltavan salibandyn ryhmiä syksyllä 2022. 

Lasten ja nuorten soveltavan salibandyn harjoitukset pidetään keskiviikkoisin Keltinmäen koululla klo 17.15-18.15. Ensimmäinen harjoitusvuoro on keskiviikkona 7.9.2022. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten joukkueeseen

Aikuisten soveltavan salibandyn ryhmässä harjoitellaan maanantaisin Mankolan koululla klo 18.45-19.45. Ensimmäiset harjoitusvuorot pidetään maanantaina 5.9.2022.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Soveltavan salibandyryhmän kausimaksu 160€ + 30€ seuran jäsenmaksu sisältää:

  • Huom! Kausimaksu voi alentua, jos joukkue saa sponsoreita tai muuta rahallista tukea
  • Voi käydä testaamassa kaksi kertaa ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksun maksamiseen
  • Harjoitusvuoron 1krt/viikko huhtikuun 2023 loppuun (poislukien loma-ajat)
  • Valmennuksen harjoitusvuorolla 1krt/vko
  • Muut mahdolliset joukkueen ja seuran tapahtumat
  • MyClub -palvelun käyttöön (sähköinen jäsenkortti, harjoituksiin ilmoittautuminen, laskut, avoimet tapahtumat yms.)
  • Intersport Tourulasta jäsenedut (jäseneduissa alennukseen oikeuttavat tuotteet)
  • Kaikki seuraedut, jotka löydät tästä linkistä!


Ohjaaja tuo mukanaan mailoja ja suojalaseja, joita voi lainata! (Suosittelemme omia sisäpelikenkiä!)

Kysymykset ja tiedustelut ryhmästä asmo.hakanen@o2-jkl.fi tai +358 40 9663753

"Harjoittelua ja pelaamista mukavassa joukkueessa lähellä"