Tapaturman sattuessa

Amppariliigan pelaajamme on vakuutettu Salibandyliiton harrastepelaamisen Pelipassilla O2-Jyväskylän toimiston kautta. Kilpajoukkueiden pelaajat voivat ostaa itselleen Salibandyliiton Pelipassin Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturvan kanssa tai ilman sitä. 

Jos sinulla on käytössäsi Pohjola Vakuutus Oy: Sporttiturva:
Kun vahinko sattuu katso toimintaohje Sporttiturvan tuoteselosteista ja ota aina ensin yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun. Pohjola Terveysmestari -palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Kun olet saanut Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi, pyydä pääsyä O2-Jyväskylän yhteistyökumppanin Terveystalon vastaanotolle.

Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä, mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä suoraan Terveystalon vastaanotolle, Terveystalon päivystykseen tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Jos sinulle on oman vakuutusyhtiön urheiluvakuutus:
Ota yhteys oman vakuutusyhtiösi asiakaspalveluun välittömästi vahingon satuttua ja noudata heidän jatko-ohjeitaan. Pyydä pääsyä O2-Jyväskylän yhteistyökumppanin Terveystalon vastaanotolle.

Tervetalon vastaanotto ja palvelut:
Tapaturman sattuessa ota yhteyttä Terveystalon ajanvaraukseen puhelimitse 0900 30 000 (numero päivittynyt 3.1.2024) tai varaa aika Terveystalon sovelluksessa. Muista myös mainita O2-Jyväskylän yhteistyöstä ajanvarauspalvelussa. Pelaaja / perhe maksaa ensimmäisen lääkärikäyntinsä itse ja korvaus haetaan omalta vakuutusyhtiöltä ellei vakuutusyhtiö ole toisin neuvonut. Muista ottaa mukaasi Kela-kortti asioidessasi Terveystalossa!

Hoitopolkuohjeet, yhteystiedot, aukioloajat ja toimintamallit tapaturmien, sairauksien, fyssari-, ravitsemus- ja unipalveluiden sekä muiden tarpeiden hoitoon täältä: https://www.terveystalo.com/fi/asiakkaalle/asiointiohjeet/urheiluseurat