M1: Pohjoista voimaa ja taitoa puolustukseen - Ville Kivelä Amppareihin!

05/03/2024 - 15:31

OLS:n junioripolun läpikäynyt puolustaja on oiva lisä Amppareiden alakertaan.

Amppareiden joukkue tulevan kauden Inssi-Divariin jatkaa rakentumistaan ja nyt olisi vuoro tarjota taas uusia sopimusuutisia. Nimittäin Oulussa salibandyoppinsa saanut puolustaja Ville Kivelä liittyy tulevalle kaudelle Amppareiden vahvuuteen!

2001-syntynyt Kivelä on Oulun Luistinseuran kasvatteja, jossa hän vietti juniorivuotensa OLS:n kivikovissa edustusporukoissa. A-juniori- iässä pelejä alkoi kertyä tasaisesti myös miesten sarjoista, pääosin Pohjois-Suomen 2-divisioonasta. Vahvat otteet ja positiivinen kehityskaari viimeisimpinä juniorivuosina tuottivat myös sopimuksen OLS:n F-Liigamiehistöön, jossa vastuu jäi tosin kahden viime kauden ajalta hyvin pieneksi. Päättyneellä kaudella tilastoihin merkittiin neljä ottelua F-Liigassa, mutta pääosin kausi meni Merikoski SBT:n paidassa Suomisarjassa, jossa 10 otteluun syntyi tehot 1+3=4. Tuleva kausi on Kivelälle ensimmäinen Pohjoisen Suomen ulkopuolella ja Amppareissa ollaan erittäin tyytyväisiä, että hänet saatiin tänne naarattua!

Vaan mitä mieltä on nuori mies itse?

Pohjoiseen kantautuneet ennakkotiedot uudesta joukkueesta Amppareissa ovat olleet toistaiseksi varsin positiivisia Kivelän korvaan:   

”Ennakkoon olen O2:sta kuullut vain positiivista. Halu kehittyä ja mennä eteenpäin on näkynyt Edarista sekä koko organisaatioista. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja taitoa mennä pitkälle.” 

Puolustajan paikalla viihtyvä Kivelä uskoo tuovansa varsinkin pallollista osaamista Ampparipakistoon:

”Vahvuudet mulla on puolustuspäässä ja pallollisessa pelissä, joten minulta odotettavissa on pallollista osaamista, tiettyä taistelutahtoa ja loppuun menemistä/kaikkensa antamista tilanteessa kun tilanteessa.  On mukava hypätä O2:sen mukaan ja odotan paljon jo tulevaa kautta ja ensikauden pelejä!”


Joukkueen päävalmentaja Ismo Nybacka on tyytyväinen Villen valinnasta ja potentiaalista lisätä joukkueen pakkien pallollista osaamista:

"Olen erittäin tyytyväinen, että Ville valitsi meidät, vaikka alueella olisi ollut muitakin joukkueita, jotka olivat hänestä kiinnostuneita. Odotan innolla, että pääsemme tekemään yhteistyötä sekä viemään miestä urallaan eteenpäin ja mittaamaan hänen potentiaaliaan. Nuoria, nopeita ja taitavia pallollisia puolustajia ei koskaan ole joukkueessa liikaa, joten Villen myötä saamme taas lisää pallollista taitoa alakertaan".

TERVETULOA AMPPAREIHIN VILLE!

Noin viikko sitten julkaisimme myös Amppareiden omalta junioripolulta Edustukseen nousevan Muuramen Yrityksen 2004-syntyneen kasvatin Väinö Taipaleen sopimuksen. Näiden sopimusten myötä Amppareiden sopimustilanne tulevalle kaudelle näyttää tältä:

Maalivahdit: Roope Pohjola, Henri Tikkanen

Puolustajat: Matias Knuuti, Topias Kangas, Roni Väänänen, Julius Kilpikoski (P19), Joonas Lundell, Aaron Ollikainen (Akatemia), Ville Kivelä (OLS/Merikoski SBT)

Hyökkääjät: Arttu Saikkonen, Aatu Knuuti, Aaro Kokko, Valtteri Raulo, Markus Manninen, Teemu Lakso, Heikki Rantakangas, Joonas Selänne (Happee P22), Arttu Sorri (Happee P22), Väinö Pulkkinen, Väinö Taipale (Akatemia)

Kasassa on siis jo sopimukset 20 pelaajan kanssa ja lisää on vielä varmasti pitkin kevättä tulossa!

Ville Kivelä

Joukkue