M2: Voitolla ja tappiolla joulutauolle

01/07/2022 - 16:00

Sunnuntaina 19.12. pelailtiin kakkosjoukkueen viimeiset pelit ennen lyhyttä joulutaukoa. Seuraavassa lyhyt ja ytimekäs raportti päivän tapahtumista.

Riemu - Miehet II

O2-Jyväskylä aloittaa pelin hyvin ja tekee kolme maalia Eetu "pyy" VariksenJere Oksasen ja Nico Peltomaan toimesta. Riemu kaventaa kerran mutta Ilkka Aura kuittaa tilanteen ajassa 10:54 Erätauolle siirrytään 1-4 johdossa.

Toisessa erässä O2 jatkaa kahden maalin johtoasemassa 3-6 vieraitten kahdesta osumasta huolimatta ja onnistuu voittamaan pelin lopulta tuloksella 4-6.

TIPA - Miehet II

Toisessa pelissä vastaan asettuu sarjan kärkijoukkue TIPA. O2 aloittaa taas vahvasti Variksen ja Peltomaan kahdella maalilla. TIPA kuitenkin herää ennen erän loppua ja keventaa erän viimeisellä sekunnilla. Toisessa erässä maaleja syntyy puolilta toisin ja kolmanteen erään lähdetään 5-5 tilanteessa. Kotijoukkueen maaleista vastasi puolustajat Akseli Oinas ja Oksanen vahvoilla rannelaukauksilla.

Kolmannessa erässä vieraat siirtyvät johtoon mutta kapteeni Janne Heikkisen ylivoimaosuma tasoittaa lukemat. Vieraat vievät tiukan kamppailun Ville Laitilan kavennuksesta huolimatta 8-7

Pelit jatkuvat Buugilla lauantaina 8.1. kun vastaan asettuvat HIP Nokialta ja LV Jyväskylästä.