M1: Paluu kotiyleisön eteen!

11/18/2022 - 13:34

Ilmatilan herruudesta taistelevat sunnuntaina Ampparit ja Haukat

Kyllä, tulevana sunnuntaina eli ylihuomenna päästään taas ihastelemaan miesten Edustusjoukkueen otteita kotiottelun merkeissä Palokassa! Viime viikonlopun parista tappiosta kiukustuneena pisteistä lähdetään kamppailemaan toisten siivekkäiden otusten eli Myllypurosta liitelevän Hawksin kanssa.

Ennen perjantain Inssi-Divarin otteluita ja tätä juttua kirjoittaessa O2-Jyväskylä löytyy sarjataulukosta sijalta 10, pisteitä kasassa 14. Sunnuntain vierailija Haukat puolestaan löytyy hieman ylempää sijalta seitsemän, ja heillä kasassa on 17 pistettä. Runkosarjan lähestyessä pikkuhiljaa puoliväliä alkaa olla sanomattakin selvää, että pisteet ovat todella arvokkaat molemmille joukkueille jos kevään pudotuspelipaikoista kärkikuusikossa halutaan taistella!

Hawks lähtee viikonloppuun kahden pelin voittoputkessa lyötyään kotonaan Steelersin ja Happee Steamersin, toki viisi edellistä kamppailua ovat kaikki päättyneet joko yhden tai kahden maalin erolla suuntaan tai toiseen. Ennen viime ottelukierrosta vaihtui Haukoissa myös pääkäskijä, kun Jari Nissinen jäi siiviliikiireiden johdosta sivuun ja vetovastuun otti pitkän linjan koutsi ja kaiken kokenut Petteri Bergman, joka sai parikseen niinikään meritoituneen Bengt Lodeniuksen. Pelaajiston puolella Haukoissa puolestaan loistavat etenkin nuoret pelaajat; kovia tehoja tällä kaudella ovat iskeneet etenkin 2000- luvulla syntyneet Jasse Tuunanen (11+5), Sakari Kataja-Rahko (7+4) sekä Kalle Laakso (5+6). Kokeneemmista pelaajista isoa vastuuta kantavat etenkin Aarnion veljekset Antti (6+7) ja Aku (1+5). Tolppien välistä kun löytyy sarjan parhaisiin torjujiin lukeutuva Toni Wuorenjuuri, niin kyllä Haukoilla on kasassa sellainen rosteri, jolla niistä pudotuspelipaikoista pitääkin kamppailla; ja jonka kanssa Ampparit saa olla erityisen tarkkanana sunnuntaina!

Ampparit palasi tosiaan pieneltä pelitauolta viime viikonloppuna hieman mollivoittoisin tuloksin, kun tappiot tulivat Inssi-Divarissa Tiikereiden ja Suomen Cupissa Pirkkojen vieraana. Tällä viikolla on kuitenkin hommia jatkettu reeneissä hyvällä sykkeellä, ja niitä osa-alueita on jumpattu, mitkä viime viikonloppuna hieman sakkasivat. Nuoriso kantaa myös Amppareissa Aatu Knuutin (11+13) ja juuri U17- Maajoukkueesen valitun Marius Niemelän (8+7) johdolla isoa pörssivastuuta, mutta myös kokeneempi osasto on heräillyt tähän kauteen ja esimerkiksi Joni Lempiseltä ja Sampo Laukkalalta on lupa odottaa onnistumisia myös sunnuntaina! Myös viime kauden pörssikärki Elmo Lavonen (2+9) on väläytellyt vaikean alkukauden jälkeen jo, että kyllä sitä tulosta tulee tälläkin sesongilla.

Tervetuloa siis sunnuntaina seuraamaan taas jännittävää ja vauhdikasta Inssi-Divarin salibandya Palokkaan ja kannustamaan Ampparit takaisin voitokkaalle polulle!

O2-Jyväskylä - Hawks sunnuntaina 20.11.2022 Klo 17:30 Palokan koulukeskuksella!

Hawks ennakko

Kuva: Esa Jokinen
Joukkue