Sebastian Fager-Pintilä aloitti O2-Jyväskylän uutena seurakoordinaattorina 1.8.2024

08/20/2024 - 14:56

O2-Jyväskylän uutena seurakoordinaattorina on aloittanut Sebastian Fager-Pintilä 1.8.2024 alkaen. Sebastian on toiminut Kirkkonummi Rangersin valmennuspäällikkönä vuodesta 2013 lähtien. Vastuualueina Kirkkonummi Rangersissa oli mm. ikäluokkajoukkueet ja niiden kehittäminen, kerho- sekä leiritoiminta. Tärkeässä roolissa oli myös yhteistyö Kirkkonummen kunnan kanssa sekä yhteistyö muiden seurojen kanssa yli lajirajojen.

Sebastian Fager-PintiläSebastianin vastuulle tulee koulukerhotoiminnan organisoiminen sekä koulukerhojen ohjaaminen, valmennustehtävät yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnatuissa aamuharjoitteluissa sekä myynti- ja ostoreskontratehtävät.
 
Urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen on mielissään uuden työntekijäroolin alkamisesta:
"Organisaatiomuutoksen myötä työtehtävien tarpeemme muuttui vahvemmin koulukerhotoimintaan ja hallinnollisiin tehtäviin suuntautuvaksi. On ilo saada tehtäviin salibandyseuratoiminnan rautainen ammattilainen Kirkkonummelta. Sebastianin laaja-alainen osaaminen mahdollistaa joustavasti isossa seurassa tehtävistä laadukkaasti suoriutumisen. "


Sebastianin mietteitä Amppariyhteisössä aloittamisesta:
“Itselle todella hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään seuraa ja tukemaan Amppari-pelaajia ja koko yhteisöä. Työssäni pääsen varmasti hyödyntämään omaa osaamistani sekä vaikuttamaan lajin kasvuun, kehitykseen ja menestykseen Jyväskylässä. On myös upeaa, että pääsee olemaan osa innostunutta ja urheilullista ympäristöä ja työyhteisöä. Todella hyvin fiiliksin kohti syyskautta ja tulevia sarjapelejä. Tästä tulee mielenkiintoinen kausi omasta ja varmasti myös seuran näkökulmasta.
Tulkaahan moikkaa ja nähdään Ampparipesässä!"