M2: ETSIMME VALMENTAJAA kaudelle 2024-2025 🧡

05/31/2024 - 13:42

O2-Jyväskylän miesten kakkosjoukkueen kokoaminen kauden 2024-2025 sarjapelejä kohti on hyvässä vauhdissa ja joukkueessa on jo 15+3 pelaajaa, sekä muutama treenari päälle. Meillä on motivaatiota kehittyä ja menestyä ja haluammekin alkavalle kaudelle valmentajan, joka haluaa auttaa meitä tavoitteiden saavuttamisessa! 

Joukkueemme harjoittelee kesäkaudella kerran viikossa ja talvikaudella kahdesti viikossa. Sarjapelit alkavat syys-lokakuussa ja ne pelataan Keski-Suomen alueella. Sarjatasona on Sisä-Suomen alueen miesten 4. divisioona. 

Odotamme valmentajan sopivan hyvähenkiseen porukkaamme ja olemaan avoin itsensäkin kehittämiselle valmennustehtävissä. Aikaisempi valmentajakokemus ei ole välttämätöntä, mutta kokemusta salibandysta tulisi olla. Valmentajalle maksetaan tehtävistä korvaus ja mikäli valmentaja haluaa osallistua valmennuskoulutuksiin, maksetaan valmentajan koulutusmaksu seuran toimesta. 

Jos sinua kiinnostaa valmennustehtävät, niin ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ja tervetuloa tutustumaan joukkueeseen! Tuomas Pulkkinen, 040 966 3816
 

kuva

Joukkue